elittárs / elit társ / társkereső oldal

http://www.elittars.hu/

 

Milyen elvek alapján működik az ELITTÁRS oldal?

 
Az ELITTÁRS magas színvonalú társkereső szolgáltatása azoknak az egyedülállóknak szól, akik tartós komoly kapcsolatra vágynak. Ezt mondhatni garantálja az ún. "Matching" módszer, amely egy személyiségteszt és demográfiai jellemzők összehasonlításával keres egymáshoz illő felhasználókat. Természetesen az Ön által megadott keresési kritériumokat is figyelembe veszi a rendszer, így a pontos és személyre szabott javaslatokkal lehet előállni a potenciális partner személyére vonatkozóan.

 

Biztonságos és megbízható

Az ELITTÁRS garantálja személyes adatainak biztonságát. Csak a kiválasztott partnerjelöltek látják az adatlapján megadott információkat.

Az ELITTÁRS Európa egyik legnagyobb online társkeresőjéhez tartozik. Vezérelveink a tudományos alapú partnerjelölések, a magas színvonalú ügyfélszolgálat és a felhasználók igazi sikertörténeteinek elősegítése.

Az ELITTÁRS mögött a berlini székhelyű Affinitas GmbH áll.  Az Affinitas GmbH 2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését. Sikerünk titka a tudományos alapú személyiségteszt, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók valóban hozzájuk illő társra találjanak: az ún. „Matching” módszerünk során a személyiséghez illő Partnerjelölteket javasolunk és egy Európában egyedülálló, irányított, több lépésből álló ismerkedést kínálunk.

Saját magunkkal szembeni elvárásoknak megfelelően a piacon a legmagasabb termék-, és szolgáltatásminőséget, valamint biztonságot kívánjuk elérni. Az ebben elért sikereinket számos tanúsítvány és kitüntetés igazolja. Munkánk elismeréseként mégis az a legnagyobb siker számunkra, hogy rajtunk keresztül nap mint nap számos pár találja meg a boldogságot.

 

Az elittárs speciális társkereső módszere

Az ELITTÁRS társkereső módszer egy matematikai modellen alapszik, amely a potenciális partnerek összeillőségét demográfiai adatok, személyes preferenciák és egy pszichológiai személyiségteszt alapján határozza meg. A számítások alapját a felhasználók által a személyiségtesztre adott válaszok képezik – amely a maga nemében a legrészletesebb a magyar interneten. A demográfiai adatok közé tartoznak a társkeresés szempontjából fontos alapadatok, mint például a nem, életkor, lakóhely, vagy az iskolai végzettség.

A személyes preferenciák közé azok a kérdések tartoznak, amelyek egy hosszú távú kapcsolat kialakításában fontos szerepet játszanak. A személyiségtesztünkből néhány példa „Mekkora jelentőséget tulajdonít partnere vallási hovatartozásának?” és „Szeretne gyermekeket?”.
Az ELITTÁRS pszichológiai személyiségteszt a "Big Five Personality Traits" modellen, azaz a „személyiség öt fődimenzióján” alapszik, amely a 90-es években a személyiségpszichológia legfontosabb és legismertebb koncepciója volt.

Az itt feltárt személyiségjegyek meghatározzák két ember összeillőségét és kihatnak a hosszú távú kapcsolatra. Ezek a párok, ha a személyiség, a demográfiai adatok és a személyes preferenciák tekintetében is megfelelnek az ELITTÁRS „Matching” keretében kölcsönösen jelölve lesznek egymásnak.

A társközvetítési módszerünk legfontosabb alapelve az adatbiztonság: a személyes adatokat titkosítva használunk és azok harmadik személy, vagy más felhasználó számára nem láthatóak.